گوشتهای دریایی برای این دسته مناسبتر است. این افراد میتوانند از میوههای ترش، پرتقال، لیمو، نارنگی، غوره، آلبالو و… استفاده کنند. در مقابل مصرف میوههای گرم مثل موز، گلابی، آناناس، انجیر، انبه و… با طبع آنها ناسازگار است.
سوداویها به دلیل مزاج خشکی که دارند، باید مایعات زیادی مصرف کنند؛ در غیر این صورت، ممکن است با مشکلاتی مانند یبوست یا حتی هضم کندتر غذا مواجه شوند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
اگر روی زبان سفید باشد و طعم گس یا بیمزگی در دهان احساس شود، یعنی بلغم فرد زیاد است.
از قدیم تا به امروز مزاج و مزاج شناسی در طب سنتی برای شناخت بیماریها کاربرد دارد.
در ادامه انواع مزاجها در طب سنتی را توضیح میدهیم. با استفاده از این توضیحات میتوانید مزاج خود و غذاهای سازگار با آن را بشناسید.
اگر بخواهیم خیلی ساده این موضوع را توضیح دهیم مثلا وقتی میخواهید از شر چاقی خلاص شوید، باید رطوبت بدنتان کاهش پیدا کند. همچنین برای افزایش وزن و رهایی از لاغری میزان رطوبت بدن لازم است که افزایش یابد یا به حالت نرمال برگردد.
باوری قدیمی وجود دارد که میگوید مزاج در اثر واکنش بین عناصر چهارگانه (آب، آتش، خاک، هوا) جسم ایجاد میشود.
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
أغاني بديلة ومش عادية من مزاج اف امMazaj FM normally takes you to a environment where you can check out the best choice Arabic songs and stay awake-to-date with everything is new while in the impartial music scene.
افراد دارای مزاج گرم و خشک یا همان صفراوی، میل به خوردن ترشیجات مثل تمر هندی و خوراکیهای سرد مثل خیار و کاهو دارند. در این افراد تمایل به خوردن شیرینیها کمتر است.
از نظر طب سنتی، شناخت مزاج اهمیت زیادی دارد؛ چراکه رژیم غذایی و سبک زندگی مناسب افراد را تعیین میکند. حتی گفته میشود که احتمال ابتلا به بیماریها در مزاجهای مختلف، یکسان نیست.
مدیر کل طب سنتی سینا پردیس بلاگ مزاج شناسی یکی از شاخه های طب سنتی در ایران است که به ما در اصلاح سبک زندگی، پیشگیری و درمان بیماری ها کمک می کند.
عناصر چهارگانه و طبعهای مربوط به آنها از فنون کیمیاگری است. دانشمندان تحقیقات زیادی درباره مزاج تطبیق طب قدیم و مزاج شناسی با علم روز انجام دادهاند؛ اما موفق به همخوانی این دو نشدهاند.